VIDEO: Petrecere de Ziua Femeii, la Ciulnița


Ziua Femeii a fost sărbătorită în comuna Ciulnița prin momente deosebite prin care autoritățile locale și-au arătat prețuirea și respectul față de toate femeile din localitate. Căminul cultural din satul Poiana a devenit neîncăpător, doamnele și domnișoarele participând în număr mare la evenimentul de 8 martie organizat în avans de primăria Ciulnița. Edilul localității le-a transmis urări de sănătate și totodată le-a felicitat pentru rolul important pe care femeile îl au în familie și societate.
Autoritățile locale au premiat femeile care în anul 2022 au devenit mame și totodată pe cele care sunt născute pe data de 8 Martie.
Evenimentul a continuat cu o masă festivă, într-o atmosferă de bună dispoziție, pe fondul muzical al cântecelor Grupului Folcloric Doruri Ciulnițene, un grup vocal bărbătesc al localității aflat în plină ascensiune. N-au lipsit dansul și frumoasa horă românească.
Doamnele și domnișoarele au primit flori din partea autorităților locale din Ciulnița. De asemenea, au participat la o tombolă cu premii care au constat în produse cosmetice. Dansul și cântecul le-au delectat câteva ore bune pe femeile din localitate, făcându-le să uite de grijile cotidiene. Indiferent de vârstă, doamnele s-au distrat și au apreciat eforturile organizatorilor de a le oferi un moment de 8 Martie cu totul aparte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.