VIDEO: Patru noi proiecte, finanțate de Consiliul Județean Ialomița


Patru unități administrativ-teritoriale au obținut finanțare pentru realizarea unor proiecte necesare comunităților în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală, implementat de Consiliul Județean Ialomița. Comunele Gura Ialomiței, Roșiori, Moldoveni și Munteni-Buzău au primit fonduri de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița pentru realizarea unor investiții precum: construire teren de sport multifuncțional, amenajare și dotare parc, amenajare loc de joacă, modernizare interioară clădire grădiniță. Contribuția ADI Ialomița pentru toate cele patru proiecte a fost de 200 000 de lei. Contractele au fost semnate de președintele Consiliului Județean Ialomița și primarii localităților beneficiare ale finanțărilor.
Pentru beneficiari, proiectele derulate prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița reprezintă o alternativă viabilă, mai ales că bugetul local nu le permite finanțarea integrală a tuturor investițiilor.
Până la acest moment, au fost depuse 28 de proiecte pentru obținerea finanțării de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.