VIDEO: Patru noi proiecte, finanţate de Consiliul Judeţean Ialomiţa prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară


Patru noi contracte în valoare de 1 512 880 de lei au fost semnate în cadrul Programului Judeţean de Dezvoltare Locală, finanţat de Consiliul Judeţean Ialomiţa prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa. Comunele Gura Ialomiţei, Bueşti, Platoneşti şi Borduşani au obţinut finanţare pentru reabilitarea aleilor pietonale în comuna Gura Ialomiţei, amenajarea unui loc de joacă în comuna Buești, modernizarea grupurilor sanitare la Şcoala Gimnazială cu clasele I-VIII din Platonești şi înființarea unui loc de recreere și activități sportive pentru copii, în cadrul Școlii Profesionale Bordușani.
Autorităţile locale care au obţinut finanţare prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa şi-au exprimat dorinţa ca acest program să aibă continuitate, fiind extrem de benefic pentru comunităţile ialomiţene.
În cei trei ani de la înfiinţarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa au fost finanţate 91 de proiecte cu o valoare totală de peste 34 de milioane de lei. Consiliul Judeţean Ialomiţa şi-a propus ca Asociația de Dezvoltare Intercomunitară să devină un motor al absorbției fondurilor europene și al dezvoltării județului în cooperare cu autoritățile publice locale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.