VIDEO: Orașul viitorului! Cum arată Municipiul Slobozia în viziunea tinerilor

Proiecte interesante pentru un oraș al viitorului! Cinci tineri cu viziune și creativitate au gândit mai multe proiecte care înfățișează amenajarea unui cinema în aer liber, un dog park, un cinematograf care să ruleze operele literare, materie de Bacalaureat, un trenuleț al verii și amenajarea unui centru pentru tineret la Slobozia. Concursul de proiecte ”Slobozia viitorului, văzută prin ochii tinerilor”, ajuns la cea de-a IV-a ediție și-a desemnat câștigătorii. Primarul Municipiului Slobozia i-a premiat pe tineri și i-a felicitat pentru implicarea de care au dat dovadă în dezvoltarea comunității în care trăiesc. Aceste proiecte urmează să fie implementate. Evenimentul a marcat celebrarea Zilei Naționale a Tineretului.
Premiul întâi a revenit lui Ștefan Buzescu, al cărui proiect vizează amenajarea unui centru al tineretului axat pe educație non formală, civică, juridică, financiară.
Pentru că tinerii sunt o resursă valoroasă pentru autoritățile locale, Primăria Mun. Slobozia intenționează să înființeze o direcție specială dedicată tineretului, unde se vor aloc fonduri pentru susținerea proiectelor acestora.
Din cele 20 de proiecte depuse, 5 au fost desemnate câștigătoare, iar valoarea premiilor depășește 1000 lei. Pe lângă aceste premii, primii 3 clasați pe lista câștigătorilor vor beneficia și de o excursie la Bruxelles, oferită de unul dintre sponsorii concursului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.