VIDEO: Oportunitate pentru elevii din Ciulnița! Aceștia vor merge în Israel pentru un schimb intercultural la inițiativa unui om de afaceri


Parteneriatul școală-autorități locale-mediu de afaceri este mai solid ca oricând în comuna Ciulnița! Programul ”Școală pentru Viață”, prin care se urmărește dezvoltarea personală și profesională a elevilor de la Școala gimnazială din Ciulnița, demarat în urmă cu doi ani, își dovedește utilitatea. Copiii cu rezultate bune la învățătură sunt sprijiniți financiar de un agent economic de pe plan local, iar în curând elevii vor pleca într-o vizită în Israel. Sponsorul principal al acestui program este SC Clean Tech SRL, reprezentată de investitorul Shimon Kashti. Omul de afaceri sprijină sistemul de educație din localitatea Ciulnița, fiind un exemplu demn de urmat. Elevii din Ciulnița vor putea să viziteze la inițiativa omului de afaceri Israelul, pentru un schimb intercultural util și memorabil.
Întreaga echipă a școlii Gimnaziale din Ciulnița este entuziasmată de această vizită. Copiii vor avea posibilitatea de a se întâlni cu elevi din Israel pentru a desfășura activități interactive și pentru schimb de bune practici.
Proiectului ”Școală pentru viață” i s-au alăturat și alți agenți economici din județ grație eforturilor autorităților locale.
Companiile pot crea punți reale între cerințele sistemului de educație și nevoile pieței, construind programe educaționale de care să profite atât mediul de afaceri, cât și comunitățile. Iar firma CLEAN TECH din comuna Ciulnița oferă un model care s-ar dori multiplicat la nivel de județ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.