VIDEO: Nicoleta Toma a fost învestită în funcția de primar al orașului Țăndărei


Locuitorii orașului Țăndărei au un primar cu atribuții depline pentru următorii trei ani. Nicoleta Toma a fost învestită în funcția de primar al orașului Țăndărei. În urma prezentării de către prefectul județului Ialomița a hotărârii judecătorești de învestire cu formulă executorie, noul primar al orașului Țăndărei a depus jurământul, moment cu o mare încărcătură în care primarul ales își asumă responsabilitatea de a acționa pentru binele cetățenilor. Președintele Consiliului Județean Ialomița i-a înmânat semnul distinctiv al primarului, eșarfa tricoloră. Nicoleta Toma a susținut că votul din 11 iunie o responsabilizează și că împreuna cu echipa Primăriei va acționa pentru dezvoltarea și modernizarea orașului Țăndărei.
Președintele Consiliului Județean Ialomița a asigurat echipa Primăriei Țăndărei că va beneficia de sprijin pentru proiectele pe care administrația din Țăndărei le are în derulare sau pe care le va iniția.
Reprezentanții executivului din Primărie și consilierii locali au felicitat-o la rândul lor pe Nicoleta Toma pentru înalta funcție de demnitate publică.
La scrutinul din 11 iunie, din totalul de peste 11400 de cetățeni prevăzuți pe listele electorale, la urne s-au prezentat 3130, iar din cei prezenți, au votat pentru Nicoleta Toma, 1108 cetățeni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.