VIDEO: Modernizarea drumurilor, o prioritate pentru autoritățile din Mihail Kogălniceanu


Cu efortul susținut al autorităților locale, cetățenii din zona de est și vest a comunei Mihail Kogălniceanu au drumuri pietruite. 9,6 km de drumuri comunale au fost incluși într-un proiect de reabilitare, proiect finanțat de la bugetul local. Străzile se aflau într-un stadiu avansat de degradare, astfel că autoritățile au găsit soluții. Prima etapă este cea a pietruirii, pentru că în acest moment se află în derulare și lucrările privind extinderea sistemului de canalizare, urmând după finalizarea acestora, să se intervină cu turnarea asfaltului.
Locuitorii comunei Mihail Kogălniceanu și-au exprimat mulțumirea față de ceea ce a reușit conducerea Primăriei până la acest moment.
Primăria Comunei Mihail Kogălniceanu a depus un proiect care a primit finanțare de la Consiliul Județean Ialomița și pentru modernizarea a aproximativ 2 km de trotuare în zona de vest a comunei.
Administrația publică locală din Mihail Kogălniceanu are în vedere demararea mai multor proiecte menite să crească nivelul de confort al locuitorilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.