VIDEO: Modernizarea drumurilor din partea de vest a județului, realizată în proporție de peste 30%


Lucrări în plină derulare pentru modernizarea DJ 302, DJ 101 și DJ 402! Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru a efectuat o nouă vizită în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor. Proiectul este executat în proporție de peste 30 la sută, aceasta în condițiile în care lucrările au demarat în luna iulie, iar termenul de execuție este de 30 de luni. La acest moment s-a turnat stratul de uzură și vor începe lucrările de amenajare a acostamentelor, marcajelor, șanțurilor. Ședința echipei de implementare a proiectului a avut loc în comuna Movilița, iar la aceasta au participat reprezentanți ai consultantului, ai antreprenorului, supervizorului de lucrări și autorități locale din zonă.
Proiectul privind modernizarea celor trei tronsoane de drum din zona Drăgoești-Roșiori-Movilița-Dridu-Fierbinți-Târg-Jilavele este cel mai mare proiect în execuție pe domeniul infrastructură rutieră demarat vreodată de Consiliul Județean Ialomița.
Președintele Consiliului Județean Ialomița a anunțat că a fost selectat și operatorul economic care va asigura deszăpezirea drumurilor în zonă.
Până la finele acestui an, se estimează ca aproximativ 20 de km de drum să fie finalizați din cei 50 km de drum propuși a fi reabilitați în cadrul proiectului.

1 Comment

  1. Da

    22 noiembrie 2019 at 07:12

    Mutati-vă si in estul județului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.