VIDEO: Modernizarea DJ 302, DJ 101 și DJ 402 a fost finalizată! CJ Ialomița a recepționat 50 de km de drumuri reabilitate


Au fost recepționate lucrările de modernizare a drumurilor județene DJ 302, DJ 101 și DJ 402! Conducerea Consiliului Județean Ialomița a reușit să reabiliteze la termen aproximativ 50 de km de drumuri județene, deși au existat probleme tehnice deosebite pe aceste tronsoane de drum. DJ 302 traversează localitățile Drăgoești, Roșiori, Movilița până la intersecția cu DJ 101 localitatea Dridu. DJ 101 asigură accesul locuitorilor din Movilița, Dridu, Jilavele, Moldoveni, Adâncata către județele Ilfov, Prahova și Călărași și prin DN1D către București și Brașov. DJ 402 face legătura între localitățile Sinești-Lilieci-Cătrunești-Hagiești către DN2.
La recepția lucrărilor de modernizare a acestor drumuri au luat parte și parlamentarii ialomițeni, dar și primarii localităților beneficiare ale acestui proiect de modernizarea a infrastructurii rutiere. Odată cu modernizarea acestor drumuri, cetățenii din aceste localități vor benefica de condiții de trafic în conformitate cu standardele europene, iar această investiție va duce și la dezvoltarea economică a zonei.
Valoarea totală a proiectului de modernizarea a DJ101, DJ 302 și DJ 402 este de 115 milioane lei, fondurile fiind asigurate prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.