VIDEO: Măsuri luate de Primăria Slobozia pentru reducerea riscului de răspândire a coronavirusului


Primarul Municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu a prezentat măsurile dispuse în cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Mun. Slobozia în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei cu virusul COVID-19.
Primarul Adrian Mocioniu a înaintat o serie de propuneri către Instituția Prefectului Județului Ialomița. Acesta a tras un semnal de alarmă cu privire la înăsprirea măsurilor de biosecuritate din centrul de carantină de la Amara, unde se află la acest moment 33 de persoane.
La nivelul Primăriei se va înființa un departament de voluntariat, prin care cetățeni cu spirit civic care deja și-au manifestat intenția de a ajuta, pot sprijini activitatea Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Mun. Slobozia.
Primarul Municipiului Slobozia a propus Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, coordonat de Instituția Prefectului, organizarea unor puncte de control la intrările și ieșirile din localitate.
Adrian Mocioniu recomandă tuturor locuitorilor să semnaleze orice informații legate de prezența cetățenilor veniți din zonele de risc pentru a se lua măsuri corespunzătoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.