VIDEO Ludovic Orban, vizită în Ialomița: „Am luptat ca să asigur unitatea și coeziunea partidului. Sunt loial tuturor membrilor partidului. Aceasta este cartea mea de vizită”


Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban s-a aflat în județul Ialomița pentru a participa la acţiuni de campanie în comunele Ion Roată şi Gura Ialomiţei, unde vor avea loc alegeri locale parţiale pe data de 27 iunie. Ludovic Orban și-a motivat candidatura pentru funcția de președinte al liberalilor. Acesta a afirmat în cadrul unei conferințe de presă că după ce partidul a ajuns în perioada 2014-2016 la un scor de 20%, deși se afla în opoziție, imediat după ce a preluat conducerea organizației politice, rezultatele au vorbit de la sine: PNL a câștigat alegerile europarlamentare, referendumul convocat pe tema justiției și alegerile locale, devenind la acest moment principalul partid de guvernământ.
Ludovic Orban a oferit explicații și despre angajamentele asumate cu privire la creșterea pensiilor și alocațiilor.
La nivelul organizației județene PNL Ialomița vor avea loc alegeri pentru funcția de președinte al PNL Ialomița, pentru care și-au anunțat intențiile primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare și deputatul Luminița Barcari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.