VIDEO: Lucrările pentru extinderea și modernizarea Ambulatoriului Spitalului Țăndărei, în grafic


Lucrările de construcție a Ambulatoriului Spitalului Orășenesc Țăndărei, derulate pe fonduri europene, se află în termenii contractului de finanțare și se desfășoară, de la începerea lor, în ritm accelerat. Extinderea Ambulatoriului se va materializa printr-o clădire nouă. La acest moment, lucrările sunt executate în proporție de 30-40%.
În urma finalizării construcției, cetățenii din Țăndărei și zona de est a județului vor avea acces la servicii medicale de calitate. Proiectul prevede înființarea mai multor cabinete de specialitate, astfel încât pacienții nu vor mai fi nevoiți să meargă pentru investigații până la Slobozia sau Fetești. De asemenea, cabinetele vor fi dotate cu aparatură medicală de ultimă generație.
Proiectul privind extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Spitalului Orășenesc Țăndărei este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 și are o valoare de 2 500 000 de euro. Se estimează că investiția va fi finalizată la jumătatea anului 2023.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.