VIDEO: Lucrări de eficientizare energetică la Grădinița cu program normal prelungit ”Prichindel” din Amara


Primăria Orașului Amara a semnat contractul de finanțare având ca obiect creșterea eficienței energetice a grădiniței cu program normal prelungit ”Prichindel”, unde învață aproximativ 150 de copii. Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Obiectivul general al acestui proiect de reabilitare energetică este creșterea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în vederea reducerii consumurilor energetice mari.
Constructorul a dat asigurări că lucrările vor fi executate la timp. Printre aceste lucrări se numără montarea unor panouri solare fotovoltaice, a unei instalații de panouri solare termice cu tuburi vidate, înlocuirea totală a distribuției instalației de încălzire, soluții de reabilitare pentru pereții exteriori.
Termenul de finalizare a proiectului este de 10 luni de la data semnării contractului de execuție a lucrărilor. Valoarea totală a proiectului stabilită conform cererii de finanțare este de peste 5 800 000 de lei, incluzând TVA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.