VIDEO: Lucrări avansate la Ambulatoriul Spitalului Municipal ”Anghel Saligny” Fetești


Lucrările pentru extinderea și dotarea Ambulatoriului din structura Spitalului Municipal ”Anghel Saligny” Fetești sunt executate în proporție de 80%. Președintele Consiliului Județean Ialomița și directorul ADR Sud Muntenia au inspectat clădirea ambulatoriului pentru a vedea stadiul lucrărilor. În câteva luni, proiectul de extindere si dotare cu aparaturã, va fi gata. Obiectivul de investiții este finanțat din bani europeni și a prevăzut construcția unui nou corp de clădire ce va permite funcționarea cabinetelor medicale de specialitate în spații conforme. De asemenea, ambulatoriul va fi dotat cu aparatură medicală ultra-performantă. Se vor achiziționa totodată un computer tomograf și un echipament multi-imagistică multifuncțional, totul pentru a asigura medicilor condiții adecvate de lucru, iar pacienților servicii medicale moderne.
Adresabilitatea pacienților către Spitalul Municipal ”Anghel Saligny” Fetești este destul de mare, astfel că pacienții din Fetești și localitățile limitrofe nu vor mai fi nevoiți să se trateze în alte localități.
Atât pentru municipalitatea din Fetești, cât și pentru conducerea Consiliului Județean Ialomița, investițiile în sănătate sunt foarte importante. Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, consideră că sistemul de sănătate trebuie să le ofere medicilor condiții de lucru moderne.
Proiectul privind extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal ”Anghel Saligny” Fetești are o valoare de 2.300.000 de euro, bani europeni și are termen de finalizare, sfârșitul lunii iulie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.