VIDEO: Luana Toader din Pitești este câștigătoarea Festivalului ”Trofeul Tinereții” Amara 2022


Cea de-a 54-a ediţie a Festivalului-Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare Româneşti “Trofeul Tinereţii” – Amara și-a desemnat marele câștigător! Luana Toader din Pitești este cea care a câștigat în acest an Trofeul Tinereții Amara 2022. Grădina de Vară care a fost recent modernizată cu finanțare europeană a găzduit un număr impresionant de spectatori. În prima seară a festivalului, cei 12 concurenți valoroși acompaniați de trupa maestrului Ionel Tudor au interpretat melodii celebre din repertoriul muzicii ușoare românești. Cel mai longeviv festival de muzică ușoară „Trofeul Tinereţii“ – Amara este o adevărată rampă de lansare pentru tinerele talente care au evoluat de-a lungul anilor pe scena Grădinii de Vară din orașul-stațiune. Autoritățile locale au meritul de a continua acest festival care se organizează și cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița.
Juriul, format din personalități ale lumii artistice și culturale, a decis în a doua seară de festival câștigătorii. Locul doi a fost adjudecat de Laura Ion din Ilfov, locul întâi a revenit Eleonorei Filipoiu din Slobozia, iar marele premiu – Trofeul Tinereții a ajuns la Toader Luana.
Pe scena Grădinii de Vară din Amara au fost prezentați și sportivii valoroși cu care Amara se mândrește atât în țară, cât și dincolo de hotare.
Capetele de afiș din a doua seară a Festivalului-Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare Româneşti „Trofeul Tinereţii“ – Amara 2022 au fost Mario Fresh și trupa Taxi. Artiștii au ridicat publicul în picioare pe acordurile melodiilor celebre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.