VIDEO: Investiții și lucrări avansate pentru protecția mediului la fabrica Clean Tech de la Ciulnița


Conducerea Clean Tech Internațional a anunțat că investiţiile în domeniul protecţiei mediului pe platforma de la Ciulnița continuă! După montarea unui biofiltru care are rolul de a evacua și filtra toate emisiile din incinta fabricii, a fost dat în folosință un schreiber, iar cea mai recentă investiție este pentru modernizarea și extinderea stației de epurare. Acest obiectiv investițional folosește o tehnologie de ultimă generație care va elimina disconfortul olfactiv.
Camioanele care transportă materia primă ce urmează a fi procesată în fabrică vor fi spălate și dezinfectate la intrarea și ieșirea din fabrică.
Un alt echipament performant care urmează să fie instalat este o centrală termică complet automatizată care va produce independent abur tehnologic având combustibil doar gaz natural.
Valoarea totală a investițiilor pentru modernizarea fabricii de făinuri proteice de la Ciulnița este de aproximativ 20 de milioane de euro, din care mai mult de jumătate sunt alocate investițiilor în domeniul protecţiei mediului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.