VIDEO: Investiții în comuna Valea Ciorii


Comuna Valea Ciorii derulează o serie de investiții care au ca scop final îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor. Pe Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, autoritățile locale din Valea Ciorii au depus proiecte pentru înființarea rețelei de canalizare și asfaltarea drumurilor. De asemenea, edilul localității are în vedere și reabilitarea energetică a două clădiri importante: dispensarul uman și grădinița din localitate. Aceste investiții sunt finanțate în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Educația este prioritară pentru autoritățile din Valea Ciorii. Astfel, școala gimnazială a intrat într-un amplu proces de extindere și reabilitare. Pentru că lucrările sunt în plină derulare, autoritățile au găsit o soluție de moment: copii învață în containere, însă au toate condițiile pentru desfășurarea procesului instructiv-educativ.
Autoritățile din Valea Ciorii au mai depus un proiect și în cadrul Programului Elena care vizează eficientizarea energetică a clădirii primăriei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.