VIDEO: Investiții importante! Patru contracte de finanțare semnate pentru Ialomița la aniversarea a 25 de ani de administrație publică


Consiliul Județean Ialomița a aniversat 25 de ani de la constituirea primului consiliu județean. Cu acest prilej au fost semnate 4 proiecte în valoare de aproximativ 65 de milioane de euro. Este vorba de reabilitarea drumurilor județene din partea de vest a județului, proiect depus în cadrul Programului Operațional Regional, a cărui valoare se ridică la 25 de milioane de euro. Alte trei proiecte vizează reabilitarea altor trei drumuri județene în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, în valoare de 40 de milioane de euro. Încă trei proiecte sunt în pregătire și se referă la construirea unui bloc operator și amenajarea incintei Spitalului Județean de Urgență Slobozia, precum și realizarea podului peste râul Prahova la Dridu. Contractele de finanțare au fost semnate în prezența reprezentanților unităților administrativ teritoriale din Ialomița, a foștilor președinți și vicepreședinți ai CJ Ialomița din ultimii 25 de ani, foști consilieri județeni, precum și a ministrului delegat pentru fondurilor europene, Marius Nica și a secretarului de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Adrian Gâdea.
După semnarea contractelor de finanțare, foștii președinți și vicepreședinți ai CJ Ialomița din ultimii 25 de ani, foști consilieri județeni, actuali aleși județeni și primari longevivi au primit distincții din partea președintelui CJ Ialomița, Victor Moraru, în semn de recunoaștere a contribuției aduse la dezvoltarea județului.
Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol de muzică clasică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.