VIDEO: Investiții importante anunțate de PSD Ialomița


Proiecte de infrastructură cu impact semnificativ asupra comunităților! Conducerea PSD Ialomița a prezentat stadiul realizării a trei investiții majore pentru județul Ialomița. În cadrul unei conferințe de presă, s-au prezentat soluțiile tehnice și etapele de execuție pentru obiectivul ”Pasaj denivelat pe DN 21 la Drajna”. Cele două variante tehnice au o durată de execuție de 18 luni, respectiv 24 de luni. Potrivit proiectantului, cel mai probabil, pasajul de la Drajna va fi dat în funcțiune în anul 2022.
În cel mai scurt timp, vor începe lucrările de execuție pentru sensurile giratorii la intersecțiile DN2A – DN 21 – acces Lidl și DN2A – DN 21 – strada Matei Basarab. Zona prezenta un risc ridicat atât pentru pietoni, cât și pentru conducătorii auto. Termenul de finalizare a acestui proiect este de 3 luni.
Pentru obiectivul de investiții care prevede efectuarea lucrărilor de reparații la podul peste râul Ialomița, s-a efectuat o nouă expertiză, iar în perioada următoare se vor demara procedurile de achiziție publică pentru desemnarea constructorului.
Autoritățile lucrează în această perioadă la reabilitarea a 1,7 km de drum între localitățile Amara și Grivița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.