VIDEO: Investiții finalizate prin ADI Ialomița la Gârbovi și Moldoveni


Alte trei proiecte au fost finalizate cu succes prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, finanțat de Consiliul Județean Ialomița! Comuna Gârbovi a obținut finanțare pentru realizarea unui sistem de supraveghere video cu circuit închis. Au fost montate 34 de camere video care acoperă toate intrările și ieșirile din localitate, căile de acces intens circulate, zona instituțiilor publice. Sistemul de supraveghere video folosește o rețea de fibră optică ce permite securitatea datelor. Sistemul de supraveghere video, prin structura sa, are drept obiectiv creșterea siguranței cetățenilor.
Începând cu săptămâna viitoare, reprezentanții unităților administrativ-teritoriale pot depune noile cereri de finanțare aferente Programul Județean de Dezvoltare Locală 2020.
Prezența camerelor video instalate la momentul actual în comuna Gârbovi va duce la o scădere semnificativă a faptelor antisociale.
Și comuna Moldoveni este beneficiara a două proiecte depuse prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița. Autoritățile locale au realizat un loc de joacă modern cu o suprafață de 386 mp. De asemenea, au fost asfaltate străzile Bisericii, Zambilelor și Garoafelor. Valoarea acestui proiect a fost de peste 400 000 de lei.
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița, singura entitate care sprijină autoritățile locale în implementarea unor proiecte importante pentru comunități, este unică la nivel național și s-a dovedit eficientă, deoarece scopul asociației este dezvoltarea durabilă a unităților administrativ-teritoriale care o alcătuiesc și a întregii zone limitrofe acestora.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.