VIDEO: Investiție de peste 1 500 000 de euro pentru modernizarea și dotarea UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia


S-a semnat contractul de finanțare privind modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia! Proiectul a fost depus anul trecut și a primit finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Se va extinde suprafața destinată unității de primire urgențe cu 640 de mp prin reconfigurare spații, recompartimentare, iar cu bani europeni vor fi achiziționate 216 echipamente performante în domeniul medicinei de urgență. Prin realizarea acestui proiect se urmărește scăderea timpului necesar pentru diagnostic și tratament și implicit îmbunătățirea actului medical.
Echipa medicală și conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia au considerat acest proiect un vis devenit realitate.
Consiliul Județean Ialomița are în vedere și alte proiecte cu finanțare europeană pentru îmbunătățirea infrastructurii de sănătate.
Proiectul privind modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia are o valoare de 1 573 213, 84 euro și o durată de implementare de 33 de luni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.