VIDEO Inițiativă impresionantă: EXPUR SA a oferit daruri copiilor instituționalizați din Urziceni


Clipe de bucurie la Complexul de Servicii pentru Protecția Copilului Urziceni! În pragul sărbătorilor de iarnă, copiii au primit vizita unor sponsori generoși, trimiși de Moș Crăciun. Conducerea EXPUR SA a adus fericire pe chipurile tuturor. Reprezentanții companiei au avut grijă ca fiecare rezident să primească cadoul mult dorit. Copiii/tinerii şi-au întâmpinat oaspeţii cu un zâmbet călduros şi un mic program de colinde, dansuri, poezii și cântece specifice sărbătorilor de iarnă.
După finalizarea programului artistic, rând pe rând, beneficiarii Complexului de Servicii pentru Protecția Copilului Urziceni și-au primit darurile oferite de EXPUR SA. Copiii au fost nerăbdători să vadă ce surprize găsesc în punguțele pregătite special pentru ei.
Prin astfel de gesturi, în fiecare an, Conducerea EXPUR SA reuşește să aducă un strop de bucurie în sufletul copiilor instituţionalizaţi, demonstrând solidaritate faţă de semeni, căci magia Crăciunului ne prilejuieşte ocazia să oferim speranţă, fericire şi iubire.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.