VIDEO: Gheorghe Tinel: ”PNL Ialomița nu va fi sancționat pentru rezultatele alegerilor, deși acestea puteau fi mai bune”


O prezență de peste 50 la sută la urne ar fi avantajat Partidul Național Liberal Ialomița la alegerile din 5 iunie. Afirmația aparține liderului formațiunii politice, copreședintelui Gheorghe Tinel. Dezamăgit de rezultatul obținut de PNL la nivel de județ, Gheorghe Tinel susține că urmează o perioadă de analiză și promite că organizația politică va face opoziție în Ialomița. PNL a obținut la Consiliul Județean un scor de 29, 24 la sută, ceea ce înseamnă obținerea unui număr de 10 consilieri din totalul de 31. Deși au fost câștigat 20 de primării, rezultatele puteau fi mai bune inclusiv la Slobozia, unde Ioan Martin a pierdut bătălia pentru ocuparea fotoliului de primar. Rezultatul obținut la Consiliul Județean poziționează PNL în clasamentul național pe locul 24 din 48.
Reprezentanții PNL poartă în această perioadă negocieri pentru a forma majorități în unele localități. Organizația județeană a PNL Ialomița nu se află în riscul de a fi sancționată pentru rezultatele obținute la aceste alegeri, nefiind situată pe ultimele 10 locuri. Gheorghe Tinel a mai precizat că nu își va prelua mandatul de consilier județean, așa cum au procedat și alți colegi. Ioan Martin și Mirela Dacici au refuzat să își ridice mandatele de consilieri locali.

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.