VIDEO: Gabriel Cîndea, marele câștigător al ”Trofeului Tinereții” Amara 2019


”Trofeul Tinereții” Amara 2019 a fost câștigat de Ionuț Gabriel Cîndea din Orăștie, Hunedoara. Cel mai longeviv festival de muzică ușoară „Trofeul Tinereţii“ – Amara a ajuns la ediția cu numărul 52, fiind o adevărată rampă de lansare pentru tinerele talente care au evoluat de-a lungul anilor pe scena Grădinii de Vară din orașul-stațiune. Timp de două seri, 12 concurenți valoroși au interpretat melodii celebre din repertoriul muzicii ușoare românești. Juriul format din personalități ale lumii artistice și culturale, a avut o misiune dificilă. În urma deliberărilor, Gabriel Cîndea din Orăștie a fost desemnat marele câștigător al Festivalului-Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare Româneşti „Trofeul Tinereţii“ – Amara 2019.
Județul Ialomița a avut două concurente în concurs: pe Alina Nădrag și Eleonora Filipoiu care au câștigat premiul de popularitate, respectiv premiul al doilea.
Pe scena festivalului și-a făcut apariția câștigătorul de anul trecut al Festivalului ”Trofeul Tinereții”, Andrei Petruș. Acesta i-a înmânat trofeul câștigătorului ediției din acest an și l-a felicitat pentru prestația de excepție.
Capetele de afiș la ediția a 52-a a Festivalului-Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare Româneşti „Trofeul Tinereţii“ – Amara 2019 au fost trupa Vank și Randi. Artiștii au ridicat publicul în picioare pe acordurile melodiilor celebre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.