VIDEO Festivalul ”Trofeul Tinereții” Amara: Prima seară de festival, concurenți remarcabili


Festivalul-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești „Trofeul tinereții“ Amara a debutat cu muzică bună, creată de cei 12 concurenți și nume importante ale industriei muzicale românești. Ediția cu numărul 53 a avut loc în ciuda pandemiei, continuând performanța din anii trecuți, grație eforturilor organizatorilor: Consiliul Local Amara și Consiliul Județean Ialomița. În prima seara a festivalului, concurenții calificați la ediția 2021 a Trofeului Tinereții, acompaniaţi de trupa condusă de Dan Dimitriu, au interpretat șlagăre nemuritoare, scena Festivalului „Trofeul Tinereţii”- Amara constituind de-a lungul timpului o rampă de lansare pentru numeroşi artişti recunoscuţi astăzi la nivel naţional. Județul Ialomița este reprezentat în concurs de trei concurenți: Robert Iosifescu, Cristina Frățilă și Alina Nădrag.
Ionuţ Gabriel Cîndea, câştigătorul Trofeului Tinereţii – Amara 2019 a revenit pe scena de la Amara cu emoții, dar și apreciere față de eforturile organizatorilor de a menține cel mai longeviv festival de muzică ușoară.
Tonul distracție l-a dat îndrăgita cântăreață Jo.
În prima seară a festivalului, Connect-R a revenit la Amara pentru a susține un spectacol incendiar.
Festivalul-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești „Trofeul tinereții“ Amara continuă în data de 4 septembrie cu Gala Laureaților, iar în ultima zi, distracția se mută și la Slobozia, unde vor concerta Irina Rimes și Liviu Teodorescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.