VIDEO: EXPUR – sustenabilitate și inovare


Angajament pentru dezvoltare durabilă … reprezintă unul dintre principiile asumate de EXPUR. În domeniul procesării oleaginoaselor, procesele de fabricație implică un consum semnificativ de energie, dar și emisii de gaze. Ca răspuns la aceste provocări, EXPUR a realizat și continuă să deruleze investiții majore în tehnologii și măsuri de protejare a mediului și a resurselor naturale, ca și în îmbunătățirea permanentă a condițiilor de muncă și sprijinirea comunităților locale unde compania își desfășoară activitatea. La 15 iulie 2019, a fost pus în funcțiune filtrul electrostatic, cea mai nouă tehnologie de filtrare a gazelor de ardere. Scopul acestuia este de a reduce la jumătate limita legală a emisiilor.
Investițiile realizate de EXPUR sunt ghidate de viziunea dezvoltării durabile: performanță economică, protecția mediului înconjurător și responsabilitatea socială.
Creșterea economică sănătoasă, pe termen lung, nu poate fi realizată decât manifestând respect față de mediul înconjurător și față de drepturile tuturor părților interesate, cu precădere comunității locale și propriilor salariați. Iar prin aceasta EXPUR obține performanțe zi de zi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.