VIDEO: EXPUR a oferit daruri și zâmbete pe chipurile copiilor instituționalizați


Cu emoție și bucurie … așa l-au așteptat copiii de la căsuțele de tip familial din Slobozia, Fetești și Țăndărei pe Moș Crăciun. Mesagerii Moșului darnic au fost reprezentanții companiei EXPUR. În fiecare an, conducerea EXPUR oferă daruri copiilor instituționalizați în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Este un gest din suflet menit să îi bucure pe copiii care au nevoie de afecțiune și atenție. Cu sufletul la gură, toți și-au așteptat cadourile. La căsuțele de tip familial Marian, Raluca, Cristina din Slobozia și Bogdan din Țăndărei, a fost o zi magică. Cu bradul împodobit, cu căldură în suflete, copiii și-au primit cadourile mult visate.
Conducerea EXPUR consideră că întotdeauna copiii merită să aibă o viață frumoasă și este preocupată permanent de a oferi sprijin comunității locale.
Copiii au fost foarte bucuroși de darurile primite și i-au răsplătit pe reprezentanții EXPUR cu un pro-gram de poezii și colinde. Mesagerii lui Moș Crăciun din partea EXPUR au oferit daruri si altor copii de la centre de plasament din Fetești.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.