VIDEO: Educație modernă la Perieți! Școala poate concura cu unitățile de învățământ din mediul privat


Elevii din comuna Perieți încep școala în condiții surprinzătoare! În timp ce în alte localități din țară, modernizarea unităților de învățământ bate pasul pe loc, în comuna Perieți, încă de la intrarea în unitatea școlară, priveliștea te duce cu gândul la școlile din mediul internațional sau privat. Mesajele motivaționale de pe pereți, obiectele decorative cu totul deosebite, tablele smart, organizarea claselor au oferit clădirii unde învață 200 de elevi cu totul altă înfățișare, un aspect pe care rar îl întâlnești chiar și într-o școală din mediul urban. Cu bani de la primărie și din arenda terenului pe care îl au în proprietate, cadrele didactice au modernizat școala din comuna Perieți, pornind de la ideea ca locul unde copiii își petrec cea mai mare parte a timpului le influențează procesul de învățare. Școala din comuna Perieți devine astfel un model de bune practici.
Copiii au pășit în noul an școlar într-o clădire cu totul transformată. Și părinții au fost plăcut surprinși de modul în care arată școala din comună la care nu pot decât visa acum majoritatea copiilor din România.
Și grădinița din localitate a fost modernizată cu implicarea autorităților locale, astfel încât și micuții de la grădiniță să beneficieze de cele mai bune condiții pentru desfășurarea procesului instructiv-educativ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.