VIDEO: Distracție și voie bună la Ziua comunei Ciochina

Petrecere mare la Ciochina! Cetățenii au sărbătorit prima ediției a Zilei Comunei pe care au intitulat-o sărbătoarea florii de salcâm. O sărbătoare aparte, o explozie de bucurie, care a adunat întreaga comunitate. Localnicii și-au dorit să aibă și ei un astfel de eveniment, iar autoritățile și Consiliul Local le-au oferit momentul de veselie, pe care îl meritau. Cei mici au avut la dispoziție spații de joacă și personaje de animație, iar pentru cei mari primăria a pregătit un spectacol folcloric cu nume de excepție ale muzicii de petrecere. Evenimentul a debutat cu acordarea titlului de cetățean de onoare și premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar și a fiilor și fiicelor satului.
Artiștii locali, copiii de la școala din Ciochina au deschis seria momentelor artistice prilejuite de Ziua Comunei.
Pentru cetățenii comunei a fost o zi specială. Au uitat de grijile cotidiene și au petrecut până târziu.
Nicu Paleru, Steliana Sima, Constantin Enceanu au creat o atmosferă propice unde zâmbetele, aplauzele şi emoţiile au întregit tabloul unei zile a comunei de succes. Toată lumea a ieșit la dans.
Autoritățile din comuna Ciochina își doresc ca acest eveniment să aibă continuitate, iar anul viitor își propun să organizeze ziua localității în satul Bordușelu.

1 Comment

  1. Anonim

    18 mai 2018 at 19:14

    La multi ani CIOCHINA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.