VIDEO: Distracție și voie bună la Festivalul Nămolului de la Amara


Distracție și voie bună la cea de-a șasea ediție a Festivalului Nămolului de la Amara! Autoritățile locale promovează lacul Amara și nămolul sapropelic, recunoscut pentru numeroasele sale proprietăți terapeutice, dar și alte resurse turistice prin intermediul unui proiect finanțat de Uniunea Europeană ”Amara – izvor de sănătate, tărâm de recreere”. Festivalul a debutat cu un concurs de Mister, în care șase tineri și-au etalat calitățile în fața juriului și s-au luptat pentru marele titlu. Tinerii au trecut proba aptitudinilor, cea a creativității și au defilat în ținută de seară. Titlul de Mister Amara 2016 și l-a adjudecat Adrian Băicoianu, în vârstă de 18 ani.
Prima seară a festivalului a continuat cu recitalul interpreților de pe plan local.
Muzica de club și ritmurile moderne au dominat seara odată cu intrarea în scenă a DJ-ului Emil Lassaria, acompaniat de Caitlyn și a interpretei Alessia.
A doua seară a Festivalului Nămolului a fost dedicată umorului și muzicii populare. Valentina Fătu și Vasile Muraru au adus zâmbetele pe buze publicului.
Un alt moment emoționant a fost premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Alături de aceste familii, simboluri ale trăiniciei, fidelității și respectului, a fost și președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru.
Publicul a fost ridicat în picioare de interpreta de muzică populară, Viorica Macovei. Cântecele vechi ale neamului românesc au răsunat în Grădina de vară, neîncăpătoare pentru turiștii care au luat cu asalt stațiunea Amara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.