VIDEO: Distracție la cote maxime la Ziua Comunei Sinești


Petrecere de zile mari la Sinești! Cea de-a doua ediție a zilei comunei a strâns pe stadionul din localitate sute de oameni cu chef de petrecere și puși pe distracție. Autoritățile locale și-au propus ca cetățenii să se veselească într-o atmosferă de sărbătoare, bucurându-se atât de concertele susținute de nume consacrate ale muzicii ușoare și populare, cât și de restul atracțiilor pentru cei mici și cei mari, tarabele cu mici și bere, parcul de distracție. Printre numele îndrăgite care au urcat pe scena din Sinești și au reușit să încingă atmosfera au fost Emilia Ghinescu, Veta Biriș, Mariana Ionescu Căpitănescu, Nicu Paleru, Lorena sau Mariana și Mihai Călin.
Scena a fost „cucerită” apoi de ritmurile muzicii populare ale artistului Valentin Sanfira. Acesta a coborât de pe scenă în mijlocul publicului numeros și a impresionat oamenii până la lacrimi.
Pentru cetățenii din comuna Sinești, ziua localității a fost memorabilă.
Vali Vijelie a fost artistul care a făcut furori la ziua comunei Sinești. Atmosfera incendiară creată de cunoscutul interpret a fost pe sufletul tuturor.
Întreaga festivitate s-a încheiat odată cu un grandios foc de artificii, care a durat minute bune. Autoritățile promit două seri de spectacole dedicate tinerilor și vârstnicilor începând cu anul următor.

1 Comment

  1. Anonim

    25 iunie 2019 at 08:32

    Momente speciale cu oameni speciali👍👍👍👍

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.