VIDEO: Demersuri pentru atragerea investitorilor în Ialomița


Consiliul Județean Ialomița promovează potențialul județului pentru atragerea investitorilor! Forumul economic, organizat în Ialomița, a adus primele oportunițăți investiționale, astfel că autoritățile județene au purtat discuții cu posibili investitori din Polonia, care au venit în Ialomița, interesați să dezvolte o afacere constând în fermă avicolă, abator și stație de biogaz. Președintele Consiliului Județean Ialomița, le-a prezentat mai multe locații unde aceștia pot demara afacerea, printre care și zona aeroportului de la Alexeni.
În cadrul conferinței de presă, organizată lunar de conducerea Consiliul Județean Ialomița, s-au prezentat proiectele de hotărâre ale ședinței lunii mai. Consilierilor județeni li se supun aprobării contul anual de execuţie a bugetului propriu al judeţului Ialomiţa şi a situaţiilor financiare pe anul 2017 sau rectificarea bugetului general al judeţului Ialomiţa, pe anul 2018 ca urmare a acordării voucherelor de vacanță pentru aparatul de specialitate al CJ Ialomița, cât și pentru instituțiile publice subordonate acestuia.
Alte proiecte de hotărâre se referă la aprobarea notei conceptuale și a temei de proiectare aferente obiectivului de investiții ”Construirea și dotarea blocului alimentar și a spălătoriei aferente Spitalului Județean de Urgență Slobozia”.
Ședința ordinară a Consiliului Județean Ialomița va avea loc în data de 30.05.2018, ora 14.00 în sala de şedinţe a Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea” Ialomiţa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.