VIDEO: Dan Barna, în campanie de strângere de semnături la Slobozia


Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale, s-a aflat în județul Ialomița, alături de colegii de partid, pentru a discuta cu cetățenii din Slobozia în cadrul campaniei de strângere de semnături pentru depunerea candidaturii la Președinția României. Din punctul de vedere al candidatului Alianței USR-PLUS, Ialomița este unul dintre județele cu cea mai îmbătrânită populație, aceasta din cauza faptului că tinerii, imediat după finalizarea studiilor pleacă spre marile orașe din țară sau în străinătate. Dan Barna pledează pentru schimbarea clasei politice, pentru oameni noi în politică, onești și responsabili.
Dan Barna a mai menționat că formațiunea politică nu va accepta în rândurile sale oameni care au mai făcut parte din alte partide, dar pot exista și derogări de la această regulă.
Dan Barna a mai declarat că s-ar vedea în turul al doilea la alegerile prezidențiale cu actualul președinte al României.
Județul Ialomița are ca target strângerea a 2500 de semnături, în timp ce la nivel național sunt necesare 200 000 de semnături pentru validarea candidaturii lui Dan Barna la președinția României.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.