VIDEO Cristian Roman, primarul orașului Țăndărei: ”La finalul anului 2022, 98% din infrastructura rutieră va fi reabilitată”


Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă în orașul Țăndărei! Autoritățile au executat lucrări de reparații, întreținere a tramei stradale în mai multe zone din oraș, iar o prioritate a fost reabilitarea străzilor din zona centrală, acolo unde nu s-a mai intervenit de aproximativ 15 ani. Pe lângă întreținerea străzilor, au fost amenajate locurile de parcare. Autoritățile locale au în vedere modernizarea completă a altor peste 40 de străzi. Astfel, la finalul anului 2022, 98 % din infrastructura rutieră de la nivelul orașului Țăndărei va fi reabilitată.
Pe lângă amenajarea trotuarelor, reabilitarea parcului din zona centrală, primarul orașului Țăndărei și-a propus și schimbarea esteticii acestei zone prin reamenajarea bazarului.
Autoritățile locale din Țăndărei au depuse proiecte pe toate liniile de finanțare existente pentru a ridica gradul de confort al cetățenilor orașului Țăndărei.

2 Comments

  1. Alexandrescu Gabriel

    7 aprilie 2022 at 17:47

    Pentru strada Viilor aveți o data estimativă pentru finalizare?(NERĂBAREA ESTE MARE)..MULȚUMESC ANTICIPAT

  2. Alexandrescu Gabriel

    7 aprilie 2022 at 17:52

    Aveți o dată estimativă pentru strada Viilor de finalizare? (Nerăbdarea este..MARE)..MULȚUMESC MULT

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.