VIDEO: Consiliul Județean Ialomița sprijină Spitalul Slobozia cu o parte din cheltuieli în cazul ”Raisa”


Consiliul Județean Ialomița sprijină Spitalul Județean de Urgență Slobozia cu o parte din suma necesară acoperirii cheltuielilor în cazul ”Raisa”. Suma care este propusă spre alocare se ridică la 18 miliarde de lei, bani de la CJ Ialomița și spital. Un alt demers al conducerii Consiliului Județean Ialomița îl reprezintă accesarea fondurilor europene pentru modernizarea mai multor drumuri județene în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Toate aceste informații au fost făcute publice în cadrul unei conferințe de presă, organizate lunar înaintea ședinței ordinare a Consiliului Județean Ialomița.
Pentru obținerea finanțărilor privind îmbunătățirea infrastructurii rutiere, Consiliul Județean Ialomița trebuie să încheie parteneriate cu unitățile administrativ-teritoriale de pe traseul drumurilor județene propuse spre modernizare.
O veste bună o reprezintă aprobarea transferului aeroportului de la Alexeni din administrarea Ministerului Dezvoltării Regionale către județul Ialomița.
Președintele CJ Ialomița a prezentat situația proiectelor care s-au depus pe cele 4 domenii pe care instituția le-a propus spre finanțare: mediu, educație, culte și sport. Din 20 de proiecte depus, 11 au întrunit condițiile pentru finanțare.
Ședința Consiliului Județean Ialomița va avea loc în data de 22 iunie, ora 14, la Centrul Cultural UNESCO ”Ionel Perlea”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.