VIDEO: Consiliul Județean Ialomița își structurează investițiile viitoare pe baza strategiei de dezvoltare a județului


Proiectul ”Împreună pentru Ialomița – Strategia de dezvoltare a județului Ialomița 2021-2027 și servicii publice accesibile pentru cetățeni” a ajuns la final. Strategia de dezvoltare este un document strategic care prefigurează tendințele de dezvoltare ale județului pentru perioada 2022-2027. Această strategie urmărește consolidarea procesului decizional și de planificare strategică la nivelul Consiliului Județean. Prin implementarea proiectului s-a creat un sistem informatic care permite cetățenilor din județ să depună online cereri și documente aferente serviciilor gestionate de Consiliul Județean Ialomița. De asemenea, arhiva Consiliului Județean Ialomița a fost retro-digitalizată.
Strategia de dezvoltare a județului Ialomița pentru perioada 2022-2027 a fost rezultatul unei munci complexe. Atât funcționari publici din cadrul Consiliului Județean Ialomița, cât și experți în domeniu și-au adus contribuția la finalizarea acestui document strategic.
Proiectul privind elaborarea strategiei de dezvoltare a județului Ialomița a fost finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, iar valoarea totală eligibilă a proiectului a fost de peste 2.200.000 lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.