VIDEO: Consiliul Județean Ialomița finanțează alte opt proiecte de dezvoltare locală


Finanţarea proiectelor unităţilor administrativ-teritoriale prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa continuă cu semnarea contractelor depuse de autorităţile locale din Miloșești, Gura Ialomiței, Ciulnița, Scânteia, Gheorghe Lazăr, Sfântu Gheorghe, Săveni și Bucu. Primăria Miloșești a primit finanțare pentru construirea unui teren de sport sintetic la Școala Gimnazială, UAT Gura Ialomiței pentru modernizarea iluminatului stradal. La Scânteia se va realiza un centru pentru activități didactice educaționale și cultural educative, iar comuna Ciulnița a primit finanțare pentru proiectul ”Modernizare strada Primăverii, porțiune de drum între DC 52-str. Podului și DC 24 – str. Mihai Eminescu, sat Poiana, comuna Ciulnița”.
Comuna Gheorghe Lazăr a depus un proiect pentru înlocuire conductă principală, contorizare branșamente gospodării, reabilitare cămine vane și hidranți de incendiu, la Săveni se vor asfalta 9 străzi, la Bucu se va modernizare un drum de interes local – acces platforma industrială, iar comuna Sfântu Gheorghe a obținut finanțare pentru achiziția unei autogunoiere.
Până la acest moment, au fost semnate 50 de contracte în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală, finanțat de Consiliul Județean Ialomița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.