VIDEO: Consiliul Județean Ialomița alocă aproximativ 1,8 milioane de lei pentru prevenirea și limitarea efectelor epidemiei de coronavirus


Consilierii județeni au fost convocați într-o ședință de îndată pentru a aproba alocarea unor sume importante pentru combaterea coronavirusului! Consiliul Județean Ialomița a aprobat alocarea sumei de 50 000 de lei necesară achiziționării unei izolete cu presiune negativă pentru transportul pe targă, a sumei de 400 000 de lei din fondul de rezervă bugetară pentru secțiunea de funcționare la subcapitolul ”Protecție civilă”, precum și a sumei de 1  318 000 lei pentru achiziționarea de către Spitalul Județean de Urgență Slobozia a unor aparate și echipamente medicale.
Spitalul Județean de Urgență Slobozia a luat o serie de măsuri în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei de infectare cu virusul COVID-19, printre care: montarea unui cort în zona UPU pentru trierea pacienților, limitarea numărului pacienților care merg în Ambulatoriu la cabinete.
Suma totală alocată de Consiliul Județean Ialomița în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei de infectare cu virusul COVID-19 este de aproximativ 1 800 000 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.