VIDEO: Consiliul Județean Ialomița a marcat 30 de ani de la înființare


Consiliul Județean Ialomița a sărbătorit împlinirea a 30 de ani de la înființarea instituției. Consiliul Județean Ialomița a fost înființat în aprilie 1992, în urma primelor alegeri libere locale din România. Instituţia înlocuia în urmă cu 30 de ani formele comuniste de conducere a judeţului şi deschidea perspectiva modernizării administraţiei județene. Celebrarea constituirii Consiliului Județean a fost marcată printr-un eveniment de înaltă ținută la care au luat parte reprezentanții administrației publice județene din ultimii 30 de ani, edili din județ, reprezentanți ai instituțiilor subordonate, precum și alte personalităţi marcante din toate domeniile de activitate.
În cadrul manifestării au fost acordate diplome de mulțumire și recunoștință pentru înaintașii din conducerea Consiliului Județean Ialomița care s-au implicat în dezvoltarea județului.
La evenimentul ce a marcat 30 de ani de activitate a Consiliului Județean Ialomița a luat parte și Robert Cazanciuc, vicepreședintele Senatului României.
Au fost, de asemenea, înmânate plachete omagiale reprezentanților instituțiilor subordinate Consiliului Județean Ialomița. Totodată, au primit diplome de merit și cei mai vechi angajați aflați încă în funcție.
Consiliul Județean Ialomița a celebrat cei 30 de ani de existență și printr-un spectacol artistic de excepție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.