VIDEO: Consiliul Județean Ialomița a demarat lucrările de modernizare pe DJ 203F


Lucrări pentru modernizarea drumului județean 203 F! Consiliul Județean Ialomița a predat amplasamentul pentru tronsonul II de drum Iazu-Scânteia-Valea Ciorii pentru demararea lucrărilor de modernizare. Acest tronson de drum se află într-o stare avansată de degradare, nefiind modernizat în ultimii peste 30 de ani. Firma care a câștigat licitația pentru executarea lucrării este SC Drumuri și Poduri SA Ialomița. Valoarea contractului pentru modernizarea lotului II Iazu-Scânteia-Valea Ciorii este de 19.386.816 lei. În zilele următoare, se vor efectua lucrări de modernizare și pe lotul I Grivița – Smirna – Iazu – Scânteia – Valea Ciorii.
Consiliul Județean Ialomița are încheiate contracte pentru modernizarea a 230 km de drum din totalul celor 507 km de drum care se află în administrarea autorităților județene.
Modernizarea celor 25 de kilometri din DJ 203 F se realizează cu finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală. Durata de execuție a proiectului este de 12 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

1 Comment

  1. Popa Daniel

    26 ianuarie 2020 at 14:46

    Dacă îmi aduc bine aminte acest drum a mai fost început de aceiași societate drumuri si poduri ialomița și ceva ani în urmă pe tronsonul țăndărei baraganul si a fost lăsat să se degradeze pentru lipsa de utilaje.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.