VIDEO: Comuna Ciulnița – realizări și perspective


Comuna Ciulnița excelează în ceea ce privește atenția autorităților locale pentru investiții care să aducă dezvoltare! de 16 ani, localitatea este condusă de primarul Gheorghe Stelică. În toți acești ani, localitatea a înflorit, iar autoritățile au creat cetățenilor condiții bune de trai, condiții care au atras și investitori în localitate. Cetățenii din Ciulnița se pot bucura de apă curentă, sistem de canalizare și gaze, Ciulnița fiind una  dintre puținele localități din Ialomița care a reușit racordarea la sistemul de gaze. Autoritățile au avut în vedere pe lângă asigurarea utilităților de bază, să valorifice clădirile vechi din comună. Astfel grădinița cu program normal din Ciulnița care era o adevărată ruină în urmă cu mulți ani, a fost transformată cu bani de la bugetul local într-un edificiu modern.
Cu fonduri proprii, fonduri naționale sau cu sprijin de la Consiliul Județean Ialomița, străzile din comună au fost asfaltate, acolo unde s-au introdus toate utilitățile.
O altă realizare a Primăriei Ciulnița o constituie stația de epurare. Investiția a fost realizată pe fondul de mediu și a avut o valoare de 47 de miliarde de lei vechi. Stația de epurare deservește două sate, este prevăzută cu un sistem de racordare vacumatic. Prin acest proiect a fost posibilă și realizarea a 11 km de rețea de canalizare.
Un punct emblemă al comunei Ciulnița este cartierul rezidențial.
Autoritățile din comuna Ciulnița își doresc să ducă la bun sfârșit și alte investiții deviza fiind credință, speranță și respect pentru comunitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.