VIDEO: Comuna Andrășești, într-o continuă schimbare: trotuare reabilitate și dispensar modern


În comuna Andrășești, autoritățile locale au reușit să finalizeze proiecte importante pentru comunitate , iar alte investiții sunt în plină derulare. Aproximativ 4 km de trotuare au fost incluse într-un proiect de reabilitare și înființare. Cu sprijin de la Consiliul Județean Ialomița, prin ADI Ialomița, au fost reabilitate trotuare în lungime de 3 km pe raza comunei Andrășești, iar în satul Orboiești au fost înființate trotuare pe o lungime de 800 de metri pătrați. Autoritățile consideră benefică această alocare de fonduri din partea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița pentru că aceasta conduce la dezvoltarea localităților.
Localnicii comunei Andrășești vor beneficia de servicii medicale de calitate într-un dispensar modern. Clădirea în care funcționa doar un singur cabinet al medicului de familie va fi reabilitată și consolidată printr-un proiect finanțat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua. În plus, dispensarul va fi dotat, iar în incinta sa vor funcționa o farmacie și cabinete medicale de stomatologie, dermatologie și oftalmologie. Cetățenii vor beneficia de consultații medicale gratuite.
Autoritățile locale din comuna Andrășești nu se opresc aici cu investițiile pentru dezvoltarea localității și au depus deja alte proiecte care au în vedere finalizarea alimentării cu apă și a canalizării în comună, dar și racordarea la sistemul de gaze naturale.
Pentru autoritățile din Andrășești, prioritare sunt investițiile care contribuie la îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor și implicit la dezvoltarea durabilă a comunei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.