VIDEO: Competiție dedicată câinilor din rasa Ciobănesc German, la Slobozia


Cei mai frumoși câini din rasa Ciobănesc German au putut fi admirați în cadrul unei competiții organizate în Parcul de Vacanță Hermes de Asociația Clubul Național de Ciobănesc German. La concursul aflat la a patra ediție, au participat 135 de exemplare venite din toată țara, dar și din Grecia, Cipru sau Bulgaria. Crescătorii de câini din rasa Ciobănesc German și-au lăsat patrupedele să fie admirate de cât mai multă lume, dar și de un arbitru profesionist, recunoscut în Germania și Austria. Patrupedele au participat la o paradă în care le-au putut fi admirate aspectul fizic armonios, dar și aptitudinile. Ciobănescul German e unul dintre cei mai recunoscuți câini din lume. Câinii din această rasă sunt inteligenți, iar pe lângă calitățile lor comportamentale, pot fi folosiți și în munca de poliție, ca și câini de urmă, câini de salvare sau câini de terapie.
Proprietarii de Ciobănesc German au mărturisit că s-au atașat de câinii din aceasta rasă pentru că au găsit în aceștia prieteni de nădejde, iar participarea la aceste competiții reprezintă și o pasiune.
La finalul competiției dedicate rasei Ciobănesc German, patrupedele care au trecut cu brio de toate probele concursului au fost premiate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.