VIDEO: Competiție de nivel înalt: Turneul național de tenis ”Diami Trophy”


Slobozia devine un punct important în organizarea evenimentelor sportive de nivel înalt! În perioada 16-21 iulie, Clubul Sportiv Satori organizează ”Diami Trophy”, un turneu național de tenis adresat seniorilor, cu premii substanțiale în valoare de 6700 de euro. Este primul turneu pentru seniori cu premii, iar acest lucru se datorează sprijinului din partea Consiliului Județean Ialomița și a sponsorului oficial al competiției, societatea Teletext prin binecunoscutul brand Diami. Federația Română de Tenis a gândit ca acest eveniment să fie de nivelul turneelor internaționale de seniori, având condiții ITF, atât de organizare, cât și de premiere. În competiție sunt înscriși 70 de sportivi care practică tenisul de performanță, iar Slobozia are 10 participanți.
Sponsorul oficial al turneului național de tenis, Diami, speră ca prin acest demers de încurajare a mișcării sportive, și alți reprezentanți ai mediului de afaceri din Ialomița să devină interesați de sprijinirea și dezvoltarea fenomenului sportiv la nivel de județ.
Diami Trophy începe pe data de 16 iulie 2022, iar tenismenii își vor demonstra măiestria și bunele tactici de joc pe terenurile bazei sportive Tenis Con din Slobozia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.