VIDEO: Companii de renume din sectorul agricol, prezente la Târgul FarmConect


Producători și distribuitori de inputuri, fabricanți și comercianți de utilaje agricole și tehnologii digitale esențiale pentru o agricultură performantă, toate acestea pot fi întâlnite la Târgul FarmConect – Târgul Agriculturii Românești ce se desfășoară până pe data de 3 septembrie la Slobozia. Fermierii care vin la târg își pot achiziționa produse de protecția plantelor, îngrășăminte, semințe, fertilizanți foliari, biostimulatori de creștere, dar și utilaje agricole moderne, de la tractoare de 100 CP la tractoarele articulate pe șenile de 500 CP sau combine axiale performante.
La Târgul Agriculturii Românești de la Slobozia participă și producători locali, cum este cazul reprezentanților Domeniului Manasia ce are un conac boieresc cu saloane adaptate contextului contemporan și nevoilor oricărei organizații, companii sau persoane în căutare de spațiul perfect pentru desfășurarea unui eveniment social, corporatist sau privat.
Târgul Agriculturii Românești își așteaptă vizitatorii în următoarele zile cu o serie de conferințe tematice, ateliere pentru copii, ateliere de împletit spice, de modelat lut sau spectacole.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.