VIDEO: Clean Tech a dotat cu echipamente performante laboratorul de informatică al Liceului Tehnologic ”Al. I. Cuza” din Slobozia


Laboratorul de informatică al Liceului Tehnologic ”Alexandru Ioan Cuza” din Slobozia a beneficiat de o dotare completă grație unei sponsorizări consistente din partea companiei Clean Tech Internațional din Ciulnița. Compania a achiziționat 26 de calculatoare, 5 laptop-uri, 7 imprimante de ultimă generație, precum și softurile necesare operării acestora, în valoare totală de peste 31 000 de euro. Clean Tech Internațional a demarat în urmă cu mai bine de doi ani acest program dedicat susţinerii educaţiei în judeţul Ialomița.
De asemenea, compania dorește să se implice activ în dezvoltarea învăţământului profesional din județ prin formarea viitorilor specialişti. În 2022, Clean Tech Internațional și Liceul Tehnologic ”Alexandru Ioan Cuza” din Slobozia vor înființa prima clasă cu învățământ dual din Slobozia. Este vorba despre înființarea unei clase de electromecanici, elevii urmând să facă stagiul de practică în cadrul fabricii de la Ciulnița. Aceștia au toate șansele ca după terminarea studiilor să fie viitori angajați ai companiei.
Clean Tech Internațional a susținut și comunitatea din Ciulnița, unde își desfășoară activitatea prin dotarea școlii din localitate cu laptop-uri și tablete, renovarea laboratorului de informatică, dar și ajutorarea familiilor nevoiașe.
Prin aceste proiecte, Clean Tech Internațional dorește să contribuie la dezvoltarea următoarelor generații de profesioniști, conectate la ultimele tehnologii și cerințe de pe piața muncii, dar și la dezvoltarea comunității din Ciulnița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.