VIDEO: CJ Ialomița a finalizat proiectul de modernizare și dotare UPU din cadrul Spitalului Slobozia. Ministrul Sănătății, prezent la inaugurare


Modernizarea infrastructurii de sănătate, o preocupare constantă a Consiliului Județean Ialomița! Cetățenii din județul Ialomița beneficiază de o Unitate de Primire Urgențe modernă în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia datorită finalizării cu succes a unui proiect european derulat de autoritățile județene. Inaugurarea noului sediu al Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia a avut loc în prezența Ministrului Sănătății, Alexandru Rafila. Proiectul a vizat extinderea spațiului destinat medicinei de urgență de la 374 mp la 1200 de mp, lucrări de modernizare și recompartimentare a Unității de Primire Urgențe, dar și achiziționarea de echipamente medicale de ultimă generație în valoare de 5,2 milioane de lei. Consiliul Județean Ialomița mai are în derulare alte trei proiecte care vizează modernizarea și dotarea Ambulatorului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, construirea Blocului Operator și modernizarea incintei clădirii Spitalului Județean de Urgență Slobozia.
Valoarea totală a proiectului finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 privind modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia a fost de aproximativ 12 milioane de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.