VIDEO: Ceremonia de învestire a Primarului Municipiului Fetești și a noului Consiliu Local


Noul primar al municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche a fost învestit în funcție, alături de noul Consiliu Local. Judecătoria Fetești a validat în funcție 19 consilieri locali: 8 consilieri din partea PSD, 8 consilieri PNL și 3 din partea Partidului PRO România. După intonarea imnului de stat, au depus jurământul 15 dintre cei 19 consilieri locali care vor forma noul legislativ local. Ca urmare a cererii de renunțare a următorilor patru consilieri locali, vor fi validați supleanții de pe listele de candidați ale partidelor politice. Alături de noii aleși locali, la eveniment au participat prefectul județului Ialomița, Tonița Manea și deputatul Ștefan Mușoiu.
Apoi, noul primar al municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche, a depus jurământul de învestitură. Primarul Municipiului Fetești a mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată și a transmis consilierilor locali că are convingerea că în echipă vor duce la bun sfârșit toate proiectele începute pentru Fetești.
Aleșii din cadrul Consiliului Local Fetești sunt oameni noi în politică, dar și cu experiență administrativă care au declarat că sunt animați de un sentiment de responsabilitate ca urmare a validării lor în funcție de către cetățeni.
La ceremonia de constituire a noului Consiliu Local Fetești, a participat și deputatul Ștefan Mușoiu care i-a îndemnat pe consilierii locali să continue dezvoltarea Municipiului Fetești.
Ceilalți patru consilieri locali (3 de la PNL, 1 PSD ), supleanți pe listele de candidați la alegerile locale, vor depune jurământul într-o viitoare ședință a Consiliului Local.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.