VIDEO Cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Cosâmbești, finalizat cu succes: toate străzile din comună au fost asfaltate


Autoritățile din comuna Cosâmbești au avut ca prioritate zero modernizarea infrastructurii de transport din localitate, fapt definitivat prin Programul Național de Dezvoltare Locală ”Anghel Saligny”. Proiectul de asfaltare a drumurilor de inters local a inclus modernizarea a 38 de străzi cu o lungime de 6853 de metrii liniari și astfel a fost acoperită partea de intravilan a localității și două drumuri de exploatație agricolă. Așadar, toate străzile din comună sunt modernizate, iar cetățenii se pot bucura de un confort și condiții mai bune de trai. Autoritățile au menționat că după perioada de iarnă, se vor realiza și șanțurile, rigolele și căile de acces în curți.
Administrația locală de la Cosâmbești are în vedere și asfaltarea străzilor din cartierul unde s-au acordat terenuri pentru tineri. Odată pusă la punct infrastructura rutieră, comuna poate deveni atractivă și pentru investitori.
Interesul autorităților locale din Cosâmbești este de a dezvolta cât mai mult comuna, astfel cetățenii să beneficieze de servicii de utiliăți publice de calitate. Proiectele mari pentru perioada următoarea sunt canalizarea și inființarea rețelei de distribuție gaze în comuna Cosâmbești.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.