VIDEO: CECCAR Filiala Ialomița a sărbătorit Ziua Națională a Contabilului Român și 30 de ani de la înființarea filialei


Profesioniști, analiști, vizionari, oameni informați de cărei pregătire depinde performanța unei firme, contabilii și experții contabili autorizați sunt specialiștii indispensabili în cadrul societății. În fiecare an, la data de 13 iulie, membrii CECCAR Filiala Ialomița își sărbătoresc onorabila profesie. Ziua Națională a Contabilului Român a ajuns în acest an la ediția a XIX-a și se desfășoară sub sloganul ”Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!” În 2023, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România – Filiala Ialomița aniversează 30 de ani de la înființare. Provocările întâmpinate în profesia contabilă în contextul globalizării și dezvoltării rapide a tehnologiilor informaționale contabile, transformarea contabilului dintr-un om al cifrelor într-un business consultant, contabilii percepuți ca gardieni ai integrității financiare au fost temele abordate în deschiderea evenimentului Ziua Națională a Contabilului Român.
La marea sărbătoare a profesiei contabile au fost prezenți invitați de seamă: parlamentari, reprezentanți ai administrației locale și județene, ai mediului de afaceri, ai instituţiilor şi ai autorităţilor de reglementare, precum şi alţi parteneri de dialog ai CECCAR Filiala Ialomița care au remarcat rolul deosebit de important pe care profesioniștii contabili îl au în lumea afacerilor și economia județeană.
În cadrul evenimentului a avut loc premierea profesioniștilor contabili care au obținut rezultate remarcabile în anul 2022, festivitatea constituind Topul local al membrilor CECCAR Ialomița. S-au înmânat diplome și trofee experților contabili și contabililor autorizați din Top.
Tema Zilei Naționale a Contabilului Român din acest an a fost ”Contabilitatea criminalistică: adevărul din spatele cifrelor”. Discuţiile s-au axat pe rolul esenţial al contabilităţii criminalistice, de a ajuta organizaţiile să navigheze în siguranţă în mediul financiar-economic complex, incert şi volatil din zilele noastre.
Evenimentul s-a încheiat cu un program artistic deosebit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.